21 Kasım 2021

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi

Koblenz Derneği Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, Galatasaray karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu: “Her şeyden önce zor bir maçtı. Bugün bizim için en önemli şey; sahada birlik olduğumuzu, aile olduğumuzu göstermek istiyorduk. Başkanımız, yönetimimiz, takımımız, takım çalışanları ve taraftarlarımıza bugün sahada bir aile olduğumuzu göstermek istiyorduk ki bunu da bugün en iyi şekilde gösterdiğimizi düşünüyorum. Bizim için en önemli şey bu. Galibiyeti kesinlikle hak ettik. Başkanımız, kulübümüz ve taraftarımız için çok mutluyum. (Mesut'un attığı gol) Tabiki antrenmanlarda denediğimiz bir organizasyondu. Mesut’un kalitesini biliyoruz. Bugün çok iyi oynadı. Kaptan olarak sahaya ruhunu yansıttı. Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Topu aldığında da golü attı. Bizim için en önemli şey, geriden geldik ve 10 kişiyle galibiyet golünü attık. Takım ruhu gösterdik, bir aile olduğumuzu gösterdik. Umuyorum, taraftarlar takımla gurur duyuyorlardır. Aynı şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Biz çalışmaya inanıyoruz ve önümüzde çok maç var. Biz de bütün maçlarda savaşacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Diğer takımlarda puan kaybedeceklerdir. Bizim de puan kaybettiğimiz zamanlar gelecektir. Bizim için en önemli olan istikrarlı bir görüntü sergileyebilmek ve birlik olduğumuzu gösterebilmek. Taraftarımızdan Başkana, Yönetim Kurulumuzdan takım çalışanlarına, ancak bu şekilde birlik olarak şampiyon olabiliriz. Şampiyon olduğum takımlarda bu birlik havasını görmüştüm. Ancak bu şekilde şampiyon olabilirsiniz. Bugün bir umut vermek bizim için çok önemliydi. Aile olarak bazen acı çekmeniz gerekir ama bizim için mutlu olmamız gereken bir gün. 3 puanı aldık, bu şekilde devam edip savaşmak istiyoruz. “