Koblenz Derneği Fenerbahçe
KOBLENZ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

Koblenz Derneği , koblenz ilinin Merkez ilçesinde faaliyet göstermektedir. Derneğin kuruluş amacı Fenerbahçe Spor Kulübüne hizmettir. Belli konuma gelmiş Fenerbahçe aşığı işadamı, yönetici ve taraftarlarının herhangi bir beklentileri olmadan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine hizmet ve katkıda bulunabilecekleri bir platformun oluşturulmasıdır.

Koblenz Derneği , Fenerbahçe'ye en iyi hizmetin Kulübün çağdaş bir yapıya kavuşturularak bir Dünya Kulübü standartlarına ulaştırılarak yapılacağına inanarak kurulmuştur. Bu amaca ulaşmak için Fenerbahçe'nin kendi gelirleri ile yönetilebileceği kalıcı mali kaynaklara sahip olması gerekmektedir. Koblenz Derneği bu doğrultuda Kurumsallaşma, Şirketleşme ve Tesisleşme konularını öne çıkartarak Fenerbahçe Spor Kulübü için uygulanabilir stratejiler tespit etmektedir.

Öncelikle dürüstlük, şeffaflık ve Fenerbahçe'ye hizmette şahsi menfaat ve çıkar ilişkilerinden uzak durmaktır. Fenerbahçe'ye hizmet ederken Dernek yalnızca ve tek başına Fenerbahçe Spor Kulübünün çıkarlarını önde tutacak ve çıkar temeline dayalı herhangi bir gruplaşma çabasını muhatap almayacak ve bununla mücadele edecektir. Koblenz Derneği her türlü maddi ve manevi varlığı, Tüzüğünde de kayıtlı olduğu şekilde, en sonunda Fenerbahçe Spor Kulübüne ait olacaktır.

DERNEĞİMİZDEN

KARELER