Koblenz Derneği Fenerbahçe
12 Eylül 2023

Koblenz Derneği Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız ile Göksel Paslanmaz Çelik gelecek sezon da yan yana

Göksel Paslanmaz Çelik’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyor, yeni sezonda birlikte nice başarılara imza atmayı diliyoruz.

Kulübümüz ile Göksel Paslanmaz Çelik arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylı bilgilendirme ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.

Göksel Paslanmaz Çelik hakkında:

Ülkemiz endüstrisinde çok önemli olan paslanmaz çelik sektöründe yüksek kalite ve üstün hizmet ilkesini benimseyen Göksel Paslanmaz Çelik, bununla birlikte Mahkeme Lokantası ismiyle İstanbul’un tarihi semtlerinden Galata’daki tarihi bir hanın içinde lokantacılık hizmeti ile turizm sektöründe yer edinmiştir.