16 Ağustos 2021

MAÇLARA GİRİŞ ŞARTLARI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Koblenz Derneği MAÇLARA GİRİŞ ŞARTLARI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Ülkemizin Covid-19 salgınıyla 1.5 yıldır verdiği mücadele kapsamında, toplum sağlığının en üst seviyede korunabilmesi amacıyla seyircilerin Stadyumlara Giriş Şartları yeniden belirlendi. Buna göre statların kapasitesinin %50’si oranında taraftar alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, 2021-2022 futbol sezonu için Müsabakalarda Uygulanacak Covid-19 Tedbirlerine İlişkin Talimatı çerçevesinde Stadımızdaki yerini almak isteyen taraftarlarımız iki farklı uygulama ile takımımızın yanında olabilecekler. Bu uygulamalar kapsamında, Futbol A Takımımızın maçlarını, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde izlemek isteyen taraftarlarımız; 1. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşılarını tamamlamış olmak, 2. Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak şartıyla Stadımızdaki coşkuya ortak olabilecekler. T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler. Bilet almak isteyen taraftarlarımızın HES KODU uygulamasındaki Ayarlar sekmesinde yer alan Risk Durumu, Aşı Durumu ve Hastalık Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olması gerekmektedir. Öte yandan 12-18 yaş arası taraftarlarımız maçtan 48 saat önce PCR testi yaptırarak tribünlerimizdeki yerlerini alabilecekken; 0-12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir. Engelli taraftarlarımız, gazilerimiz ve refakatçileri de bu sezon yeniden Stadımızdaki yerlerini alabilecekler. Engelli taraftarlarımızın, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağımız maçlardan 2 gün önce saat 10.00'da www.fenerbahce.org resmi internet sitesine girerek Fenerbahçe Engelli Taraftar Bilet Başvuru Formunu doldurması gerekmektedir.