23 Aralık 2022

Koblenz Derneğimizin Gençlik ve Kadın Kolları, çocuklarla buluştu

Koblenz Derneği Koblenz Derneğimizin Gençlik ve Kadın Kolları, çocuklarla buluştu

Yaklaşan Noel öncesinde Kid'sclub üyeleri ile buluşan Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, çocuklarla birlikte Noel kurabiyeleri yaptı. Çeşit çeşit kurabiyenin minik ellerde yoğrulduğu etkinlikte çocukların aileleri de yer aldı.

Organizasyonda konuklara hitaben kısa bir konuşma gerçekleştiren Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Banu Koç ise, “Bu tarz güzel etkinlikleri planladığımız en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyoruz. Böyle güzel geri dönüşler tabii ki bizleri kuvvetlendirip daha güzellerini ve daha iyilerini yapmak için bizler motive eder. Sizler de bu güzel etkinliğimize katıldığınız için teşekkürler. Bir dahaki etkinlikte buluşmak üzere.'' dedi.