07 Kasım 2021

Filip Novak, Yukatel Kayserispor maçının ardından konuştu

Koblenz Derneği Filip Novak, Yukatel Kayserispor maçının ardından konuştu

Oyuncumuz Filip Novak, Yukatel Kayserispor’u konuk ettiğimiz karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Mücadeleyi değerlendiren Filip Novak, “Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Evimizde puanlar kaybettik fakat futbol böyle bir şey. Bizler sonuna kadar savaşmak mecburiyetindeyiz. Her maç savaşmaya devam etmemiz gerekiyor. Umarım tekrardan geri döneriz ve tekrardan savaşmaya devam ederiz, daha iyi sonuçlar almak ve elde edeceğimiz üç puanlar için.” şeklinde konuştu. Duran toplarla ilgili soru üzerine Novak, şu cevabı verdi: “Bunun üzerine gerçekten çalışıyoruz. İnanın bunun üzerinde çok çalışıyoruz. Belki de üzerinde çok fazla düşünüyoruz. Bundan dolayı da olabilir ama hafta içinde bunları çalışıyoruz, aynı şekilde eksik yerleri çalışıyoruz Nereyi geliştirmemiz gerekiyor, bunlar üzerinde duruyoruz. Fakat bu şekilde kolay goller yiyoruz. Tabii ki bu kolay goller de bizim bu şekilde goller bulmamız gerekirken bu şekilde goller yemek rakibe de bu noktada yardımcı oluyor. Umarım istediğimiz geri dönüşü ilerleyen haftalarda sağlayabiliriz.”