14 Kasım 2021

Fenerbahçe Beko 85-77 Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket

Koblenz Derneği Fenerbahçe Beko 85-77 Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i konuk etti. Takımımız rakibini ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 85-77 yendi. Bu sonuçla ligdeki 7. galibiyetine imza atan Fenerbahçe Beko, zirvedeki yerini kodu. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan maçı Fenerbahçe Beko’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu da izledi. Karşılıklı basketlerle geçilen ilk yarıda; birinci çeyrek 18-21, ikinci çeyrek de 42-44 konuk takımın üstünlüğüyle geçildi. Üçüncü çeyrekte vites yükselten ve skor üstünlüğünü ele alan Fenerbahçe Beko, periyodu 63-57 önde tamamladı. Üstün oyununu sürdüren ve farkı çift hanelere taşıyan takımımız, mücadeleden 85-77 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko salı günü ise deplasmanda Alman ekibi Bayern Mühih’e konuk olacak. Skor dağılımımız: Shayok 18, İsmet 14, Melih 12, Booker 9, Pierre 7, Polonara 7, Henry 6, Biberovic 6, Metecan 3, Ahmet 3.