Koblenz Derneği Fenerbahçe
13 Eylül 2023

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Forma Şort Sponsoru DSV-Global Taşımacılık ve Lojistik oldu

Koblenz Derneği Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Forma Şort Sponsoru DSV-Global Taşımacılık ve Lojistik oldu

DSV-Global Taşımacılık ve Lojistik firmasının logosu, 2023-2024 basketbol sezonunda Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın oynayacağı KBSL ve Euroleague maçlarında şort üzerinde konumlandırılacaktır.
 
Başta denizyolu, havayolu, karayolu ve demiryolu taşımacılıkları olmak üzere, depo/antrepo ve lojistik çözümler sunan ve yöneten dünyanın en büyük ilk 3 lojistik şirketinden bir tanesi olan DSV-Global Taşımacılık ve Lojistik ile varılan anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, ‘Büyük Fenerbahçe ailemize hoş geldin’ diyoruz.
 
Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.
 
DSV-Global Taşımacılık ve Lojistik hakkında;
 
DSV-Global Taşımacılık ve Lojistik, küçük aile işletmelerinden büyük küresel şirketlere kadar her gün binlerce şirket için lojistik tedarik zinciri çözümleri sağlamakta ve yönetmektedir. Nasdaq Kopenhag borsasında ise %100 halka açık bir şirkettir.
 
DSV-Global Taşımacılık ve Lojistik bünyesinde yer alan 80'den fazla ülkedeki 75.000 çalışan, mükemmel müşteri deneyimleri ve yüksek kaliteli hizmetler sunmak için tutkuyla emek sarf etmektedir.
 
DSV, başta denizyolu, havayolu, karayolu ve demiryolu taşımacılıkları olmak üzere, depo/antrepo ve lojistik çözümler sunan ve yöneten dünyanın en büyük ilk 3 lojistik şirketinden biridir.
 
Büyük bir iş zekası ve sürekli büyüme yolculuğuna çıkma cesareti olan girişimcilerin hikayeleriyle tüm iş ortaklarının tedarik zincirlerine yönelik çözümler sunmaktadır.