Koblenz Derneği Fenerbahçe
13 Eylül 2023

Koblenz Derneği “Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Şort ve Konç Sponsorluğu” anlaşmasının imza töreni yapıldı.

İş birliği çerçevesinde arsaVev logosu, 2023-24 futbol sezonunda Kadın Futbol Takımımızın şort ve konçlarında yer alacak.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Kadın Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve arsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven’in konuşmacı olarak yer aldığı törende Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Pekin ve Ömer Okan, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya ve oyuncuları ile kulüp yetkilileri ve arsaVev profesyonelleri de hazır bulundu.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Fenerbahçe olarak, kadın futbolunu daha da yükseltmek ve desteklemek amacıyla arsaVev ile bu önemli iş birliğini yapmaktan dolayı çok mutluyuz

İmza töreninde ilk olarak söz alan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın sponsoru olarak yanımızda yer alan arsaVev firması Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, Genel Müdürü Cem Ergüven, değerli Yöneticim Kemal Danabaş, değerli takımımız, hocam, kıymetli katılımcılar, değerli basın mensupları ve ekranları başında bizleri izleyen taraftarlarımız, üyelerimiz, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın 2023-24 sezonunda giyeceği şort ve konçlarda yer alacak yeni sponsorumuzu duyurmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.

Hepimizin bildiği gibi futbol, dünya genelinde birleştirici bir güç haline gelmiş bir spor dalı, kadın futbolu da bu birleştirici gücün önemli bir parçasıdır.

Fenerbahçe olarak, kadın futbolunu daha da yükseltmek ve desteklemek amacıyla arsaVev ile bu önemli iş birliğini yapmaktan dolayı çok mutluyuz.

Bu sponsorluk, sadece Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı için değil, aynı zamanda Türk kadın futbolunun genel gelişimine katkı sağlayacak bir adım olarak da görülmelidir. Kadın sporcularımızın daha iyi koşullarda ve daha fazla destekle sahada olmalarını sağlamak, toplumun her kesimine ilham kaynağı olmak için çaba gösteriyoruz.

arsaVev'in desteğiyle 2023-24 futbol sezonunda giyeceğimiz şort ve konçlarımız, bu iş birliğinin sembolü olacak ve Fenerbahçe ailesinin bir parçası olarak herkesi gururlandıracaktır.

Bu vesileyle, arsaVev'e katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum ve kadın futbolunu destekleyen bu önemli adımın, gelecekte daha büyük başarılara ve birlikteliklere yol açacağına inanıyom. Anlaşmamızın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş: Sponsorlarımız Fenerbahçemizin en önemli güçlerinden biridir

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, “Kıymetli sponsorumuz arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, Genel Müdürü Cem Ergüven, Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan, saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sevgili Gökhan Bozkaya hocamız, kaptanlarımızdan Yağmur Uraz ve değerli oyuncularımız, kıymetli basın mensupları ve bizleri izleyen Fenerbahçe ailemiz, basın toplantımıza hoş geldiniz.

2021 yılında kurulan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımız, kurulduğu günden bu yana zirve hedefi ile çalışırken kadın futbolunun marka değerini ileriye taşıma amacıyla da birbirinden önemli adımlar atmaktadır. Bu bağlamda, takımımız önemli sponsorluk anlaşmaları da imzalamaktadır. 2022-2023 sezonu öncesi isim ve göğüs sponsorluğu için Türkiye’nin önde gelen akaryakıt firmalarından olan Petrol Ofisi ile sponsorluk anlaşması imzalayan Kulübümüz, bu sezon Medicana Sağlık Grubu ile ‘Forma Sırt’ sponsorluğu ve inşaat sektörünün en deneyimli markaları arasında yer bulunan Peker İnşaat ile ‘Forma Kol’ sponsorluğu anlaşmaları imzalamıştır.

Her zaman şunu söylüyoruz ki; sponsorlarımız Fenerbahçemizin en önemli güçlerinden biridir. Bugün de Kadın Futbol Takımımızın kıymetli sponsorları arasına gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren arsaVev katılıyor. Kendileri ile ‘şort ve konç’ sponsorluğu anlaşmamızı imzalıyoruz. Bu anlaşmanın hem Kulübümüze hem de arsaVev’e hayırlı olmasını diliyorum.

Yeni sezon öncesinde Takımımızın yapılanması ile ilgili biraz bilgi verecek olursam; kaptanlığını Fatma Kara Şahinbaş’ın yürüttüğü Kadın Futbol Takımımız, kuruluşunun 3. yılı olan 2023/24 sezonu öncesi 5’i A Milli Takım oyuncusu olmak üzere 8’i yerli toplamda 12 isim ile kadrosunu güçlendirmiştir. Bu arada ilk defa söylüyorum, iki yeni isim daha aramıza kısa süre içinde katılacaktır.

Takımımız, Teknik Direktörümüz Gökhan Bozkaya'nın yönetiminde 2023-2024 sezonu Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi hazırlıklarına Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde başlayıp ardından çalışmalarını Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde yaptığı kamp ile sürdürmüştür. Sezonun ilk iki haftasında gol yemeden 6 gollü 2 galibiyet ile lige hızlı bir giriş yapmıştır ve inşallah bu girişi aynı şekilde devam ettirecektir.

Kurulduğu ilk sezon 104 atarak rekor kıran ve play-off yarı final oynayan takımımız geçen sezon ise final oynama başarısını göstermiştir. Ortaya koyduğu başarılı sonuçların yansıması olarak; Bu sezon Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın hedefi, her branşta olduğu gibi kadın futbolunda da şanlı Fenerbahçe bayrağını zirvede dalgalandırmaktır.” diye konuştu.

arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk: Fenerbahçe Spor Kulübü 116 yıllık dev bir çınar. Bu çınarın çatısı altında var olmaktan gurur duyuyoruz

arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün çok değerli yöneticileri, değerli basın mensupları. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile şirketimiz arsaVev arasındaki sponsorluk anlaşması imza töreninde sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu ve gururluyuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü 116 yıllık dev bir çınar. Bu çınarın çatısı altında var olmaktan gurur duyuyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında aynı zamanda da stadımıza Ulu Önderimizin adının verilmesinin hazırlığının yapıldığı böyle bir dönemde biz de marka olarak bu çatı altında olmaktan dolayı çok gururluyuz. İlk iki maçı da seyrettik, mükemmel işler yaptılar. Müthiş mutlu olduk. Bütün desteğimiz var gücümüzle devam edecek. Kadın sporunu desteklemeye devam edeceğiz. Bu birliktelikten çok mutluyuz.

Fenerbahçe yönetimine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu süreçteki katkılarından dolayı Cem Ergüven’e teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olması dileklerimle.” ifadelerini kullandı.

arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, Fenerbahçemizin amblemindeki palamut dalından hareketle bugünün anısına meşe palamudu korusu yapacaklarını ise şu sözlerle ifade etti: “Ezine’deki bir projemizde bugünün şerefine 500 metrekarelik bir alanda bir meşe palamudu küçük korusu yapacağız bugünün şerefine.”

arsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven: Çok gururluyuz. Kadına olan destek çok değerli

arsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven, “Çok gururluyuz. 9 Eylül’de Tüzük Tadil Kurulunda alınan kararla stada Atatürk isminin verilmesi, voleybol takımımızın kaptanı Eda kaptanın heykelinin yapılacak olması bizi çok onurlandırdı. Bu onurun yanında gerçekten de çok gurur duyduğumuz bir desteğe soyunduk. Kadına olan destek çok değerli. Ulu Önderimizin tüm sözleri incelenmesi gereken ders niteliğinde ama bir sözü annelerden ötürü bende hayranlık uyandırmıştır; ‘Ey kahraman Türk kadını sizler yerlerde sürünmeye değil, omuzlarda göklere yükseltilmeye layıksınız’ der. Biz de bu minvalde Bülent Bey’in de desteğiyle gerçekten kadın sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bizim için çok gururlu bir an.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi. Ülkemizde kadın futbolunun gelişimiyle ilgili soruyu Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş, “Türkiye’de kadın futbolunun tam profesyonelliğe geçmesinden sonra daha çok izleneceğine ve daha çok değer göreceğine inanıyorum. Tesisleşmede kadın futboluna da özel ayrı bir yer ayrıldıktan sonra bu işlerin daha kolaylıkla yukarıya doğru ivme kazanacağına inanıyorum. Yurt dışı transferlerinde çok daha önemli isimlerin gelmesi için çok daha iyi şartlar sunulan tesislerde futbol oynanması gerekiyor. Federasyonumuz bu profesyonelliğe geçme konusunda çalışmalarını yapıyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde geçmeyi planlıyorlar. Ne kadar erken geçerse o kadar daha iyi.” şeklinde yanıtladı.

Hedefleriyle ilgili soruyu ise Teknik Direktörümüz Gökhan Bozkaya şu şekilde yanıtladı: “Uzun vadede altyapının ve tesisleşmenin önemi çok fazla. Bu tabii daha uzun vadede olması gereken bir şey. Ben de diğer branşlarda olduğumuz gibi bunda da öncü olacağımızı düşünüyorum. Kısa vadede tabii ki hedefimiz her branşta olduğu gibi şampiyonluk. İnanıyorum ki sezon sonu mutlu sona hep beraber ulaşacağız.”

Soru cevap bölümünün ardından imzalar atıldı ve karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu. İmza töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.